laupäev, 27. veebruar 2010

Paprikad riisi ja hakkliha täidisega


2 suurt punast paprikat
1 dl riisi
200 g hakkliha
1,5 spl hakkliha maitseainet
1 muna
50 g juustu
7 päikesekuivatatud tomatit
3 tl mini kapriseid
1 väike sibul
1 dl vahukoort
1/2 tl rohelist pestot

Keeda riis ja prae hakkliha koos maitseaine ja sibulaga. Keeda muna. Haki päikesekuivatatud tomatid ja muna. Sega hakkliha riisiga. Lisa muna, päikesekuivatatud tomatid ja kaprised ning sega ühtlaseks seguks.
Pese paprikad ja lõika neil kaan pealt ning tühjenda seemnetest. Täida paprikad täidisega ning raputa peale riivjuustu. Pane paprikale paprikakaaned peale. Aseta paprikad kuumust kestvasse anumasse ning lisa anuma põhja veidi vett ~1 klaas. Küpseta 200°C ahjus 30 minutit ning lisa anumapõhja vahukoor ning pesto ning pane uuesti ahju umbes 10 minutiks.
Ja ongi valmis maitsev ja toitev, veidi kreftine roog.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar