umbes 12 muffinsit
1 Daimi shokolaad (200 g)
150 g margariini
1 1/2 dl suhkrut
2 muna
3 1/2 dl nisujahu
2 tl küpsetuspulbrit
2 1/2 spl kakaojahu
1 1/2 dl piima
Vahusta omavahel margariin ja suhkur, lisa ükshaaval munad ja sega. Sega omavahel kuivained: jahu, küpsetuspulber, kakaojahu. Lisa kuivainete segu munasegule ja sega veidi omavahel. Seejärel lisa piim.
Tee shokolaad pooleks ja tükelda noaga pool shokolaadi väikesteks tükkideks ning lisa taignale. Sega, kuni oled saanud ühtlase massi.
Annusta iga muffinsivormi põhja taigent ning pane taigna peale shokolaadi tükk. Kata shokolaad taignaga ja jäta veidi kerkimisruumi. Raputa peale suhkrusüdameid. Küpseta 225°C ahjus 15 minutit. Peale ahjust välja võtmist lase jahtuda 5 minutit ja eemalda muffinsid vormidest. Tõsta muffinsid restile jahtuma ning hiljem raputa üle tuhksuhkruga.
Tee shokolaad pooleks ja tükelda noaga pool shokolaadi väikesteks tükkideks ning lisa taignale. Sega, kuni oled saanud ühtlase massi.
Annusta iga muffinsivormi põhja taigent ning pane taigna peale shokolaadi tükk. Kata shokolaad taignaga ja jäta veidi kerkimisruumi. Raputa peale suhkrusüdameid. Küpseta 225°C ahjus 15 minutit. Peale ahjust välja võtmist lase jahtuda 5 minutit ja eemalda muffinsid vormidest. Tõsta muffinsid restile jahtuma ning hiljem raputa üle tuhksuhkruga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar