pühapäev, 21. veebruar 2010

Broccoli pirukas

Taigen:

2 dl nisujahu
1 dl täistera nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
100 g tavalist margariini
100 g keedetud kartulit

Täidis:

300 g broccoli
5 päikesekuivatatud tomatit
2 spl kodujuustu
100 g sinki

Peale:
3 dl piima
2 muna
1 spl tüümjani
soola
pipart

Kõige peale 1 dl riivjuustu

Sega esmaslt omavahel kuivained ja seejärel lisa margarin. Sega kätega! Riivi keedetud kartul ning sega see segule juurde. Pane mõneks ajaks taigen külma ning keeda broccoli. Võta taigen külmikust ja pane võitatud pirukavormi. Pane taigen veel hetkeks külmkappi ning see järel küpseta pirukapõhja 200°C ahjus 10 minutit. Võta põhi ahjust ning laota peale täidis. Raputa kõige peale riivjuustu. Küpseta 200°C ahjus 25 minutit, kuni piima ja muna segu on hangunud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar