esmaspäev, 26. aprill 2010

Tupla-laimi-valge šokolaadi tort


Põhi:
150 g Digestive küpsiseid
75 g sulatatud võid

Kate:
2 dl vahukoort
2 pakki Valio valge šokolaadi-lime kohupiimakreemi
4 tl želatiini
2 spl suhkrut
100 g valget šokolaadi
1 Tupla


Purusta küpsised ning sega hulka sulatatud või. Vala segu lahtikäivasse koogivormi mille põhi on kaetud küpsetuspaberiga. Suru segu tihkelt vastu põhja. Küpseta põhja 200°C ahjus 10 minutit. Lase põhjal jahtuda. Vahusta vahukoor ja lisa kohupiimakreem ning suhkur. Pane želatiin vähese külma vee sisse paisuma umbes 5 minutiks. Sulata želatiin paaris supilusikas vees ningvala veidi jahtunud želatiin peenikese joana täidise hulka. Sega hoolikalt ning kalla segu põhjale. Hoia torti külmkapis umbes 3-4 tundi. Eemalda koogivorm enne serveerimist ning kaunista valge šokolaadi ja Tuplaga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar