esmaspäev, 19. aprill 2010

Laimi-valge šokolaadi tort

Tõeliselt kerge ja maitsev tort, mille valmistamine ei vii kaua aega ega nõua mitte mingit küpsetamist. Tort on just sobivalt magus...mitte liiga ega liiga vähe :)


Põhi:
150 g Digestive küpsiseid
75 g sulatatud võid

Kate:
2 dl vahukoort
2 pakki Valio valge šokolaadi-lime kohupiimakreemi
4 tl želatiini
2 spl suhkrut
100 g valget šokolaadi
veidi šokolaadinööpe

Purusta küpsised ning sega hulka sulatatud või. Vala segu lahtikäivasse koogivormi mille põhi on kaetud küpsetuspaberiga. Suru segu tihkelt vastu põhja. Vahusta vahukoor ja lisa kohupiimakreem ning suhkur. Pane želatiin vähese külma vee sisse paisuma umbes 5 minutiks. Sulata želatiin paaris supilusikas vees ningvala veidi jahtunud želatiin peenikese joana täidise hulka. Sega hoolikalt ning kalla segu põhjale. Hoia torti külmkapis umbes 3-4 tundi. Eemalda koogivorm enne serveerimist ning kaunista tort šokolaadi ja šokolaadinööpidega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar