Põhi:
2,5 dl jahu
2 spl suhkurt
100 g margariini
1 munakollane
Täidis:
5 dl mustsõstraid
0,5 dl mustsõstralikööri
Tosca kate:
75 g margariini
0,75 dl suhkurt
130 g mandlilaaste
1 spl jahu
1 spl piima
Sega suhkur ja jahu omavahel. Lisa margarin ja sega käsitsi. Lisa viimasena munakollane. Pane taigen vähemalt 30 minutiks külmkappi. Tõsta taigen külmast ja suru taignavormi põhjale ja äärtele. Kaitse ääred liigse küpsemise eest foliumiga. Küpseta 200°C ahjus 15 minutit.
Sõtku marjad puruks ning lisa liköör. Tõsta segu taignale. Sulata margarin ning lisa muud ained ning tõsta valmis segu marjasegu peale. Küpseta kooki veel 225°C ahjus 10-15 minutit, kuni mandlikate muutub kuldpruuniks.
Sõtku marjad puruks ning lisa liköör. Tõsta segu taignale. Sulata margarin ning lisa muud ained ning tõsta valmis segu marjasegu peale. Küpseta kooki veel 225°C ahjus 10-15 minutit, kuni mandlikate muutub kuldpruuniks.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar