teisipäev, 6. aprill 2010

Maasika-mustsõstraparfee

300 g maasikaid ja mustsõstraid
3 dl vahukoort
3 munakollast
1,25 dl suhkurt

Esmalt purusta marjad saumikseriga. Vahusta munakollased ja suhkur omavahel ja teises kausis vahukoor. Sega marjapüree munakollase seguga ning viimasena lisa vahukoor. Sega ühtlaseks seguks ning kalla segu kas väikestesse vormidesse või suuremasse vormi. Pane sügavkülma vähemalt 4-6 tunniks. Võta sügavkülmast toatemperatuurile sulama pool tundi enne serveerimist. Mina serveerisin parfee mustade-ja punastesõstardega, aga kasutada võib ka muid marju juhul kui tundub, et liiga hapud. Meie perele maitses see parfee väga. Mõnusalt suvine maitseelamus!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar