4 dl nisujahu
2 dl riivitud juustu
1,5 tl küpsetuspulbrit
0,5 tl soola
50 g võid
2 dl hapukoort
Täidis:
1 muna
riivitud juustu
toorjuustu
Sega omavahel kuivained, seejärel lisa riivitud juust ja sega ühtlaseks seguks. Sulata või ning sega hapukoorega. Kalla või-hapukoore segu kuivainetega kokku ning sõtku ühtlaseks taignaks. Jaga taigen kaheks võrdseks palliks ning rulli mõlemad pallid 0,5 cm paksuseks rattaks. Lõika mõlemad rattad 8 sektoriks ning pane igale sektorile soovitud täidet. Pane täide laiemale ääsele ning alusta laiemast servast kokku rullimist. Painuta rullid sarve kujuliseks ning pintselda üle munaga. Küpseta ahjus 225°C umbes 15 minutit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar