teisipäev, 30. märts 2010

Hakkliha-kartulipudru vormiroog

400 g kartuliputru
2 dl piima
2 dl vett
25 g võid
1 tl soola

hakklihasegu:
400 g hakkliha
1 küüslauguküün
100 g pastinaaki
1 sibul
1 spl õli
3 spl salsaketsupit
veidi soola ja
mustapipart

Tee esmalt katrulipuder. Lisa kartulipudrule sool, või, vesi ja piim ning hauta mõni minut tasasel tulel.
Riivi pastinaar, tükelda sibul ja küüslauk ning prae veidi õlis kuni köögiviljad pehmenevad. Lisa hakkliha ja prae küpseks. Lisa hakkliha-köögiviljasegule nüüd soola ja pipart ning salsaketsupit.
Määri ahjuvorm võiga ning pane 1/2 kartulipudrust põhja, seejärel pane hakklihasegu ning kõige peale jälle kartulipuder. Küpseta 225°C ahjus umbes 25 minutit, kuni kartuli puder on pealt veidi pruunistunud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar