0,5 pakki Digestive küpsiseid
125 g võid
2 spl suhkurt
Täidis:
3 pakki Philadelphia toorjuustu
3 dl suhkurt
2 spl jahu
4 muna
150 g hapukoort
3 tl vaniljesuhkurt
2 tl sidrunimahla
Purusta küpsised, sulata või. Sega küpsisepuru, või ja suhkur omavahel. Suru segu lahtikäiva koogivormi põhja ja küpseta 165°C ahjus 10 minutit. Lase jahtuda.
Täidise jaoks vahusta omavahel toorjuust, suhkur ja jahu. Lisa seejärel kergelt segades ükshaaval munad. Lisa ülejäänud ained ning sega veel korra ja kalla segu küpsisepõhjale. Küpseta 165°C ahjus umbes tund, kuni pind saab veidi värvi. Tõsta kook ahjust, lase rahus jahtuda ning tõsta seejärel külmkappi kogu ööks.
Kook tuli väga maitsev ja täitev, kuigi väljanägemine ei olundu täitsa 100%, miskipärast lõi keset kooki suure lõhe.
Täidise jaoks vahusta omavahel toorjuust, suhkur ja jahu. Lisa seejärel kergelt segades ükshaaval munad. Lisa ülejäänud ained ning sega veel korra ja kalla segu küpsisepõhjale. Küpseta 165°C ahjus umbes tund, kuni pind saab veidi värvi. Tõsta kook ahjust, lase rahus jahtuda ning tõsta seejärel külmkappi kogu ööks.
Kook tuli väga maitsev ja täitev, kuigi väljanägemine ei olundu täitsa 100%, miskipärast lõi keset kooki suure lõhe.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar