laupäev, 18. september 2010

Vanilje-pohla tort


Põhi:
165 g Digestive küpsiseid
75 g sulatatud võid

Kate:
2 dl vahukoort
2 pakki Valio vanilje kohupiimakreemi
4 tl želatiini
2 spl suhkrut
50 g värskeid pohlasid
Kaunistamiseks šokolaadi laaste



Purusta küpsised ning sega hulka sulatatud või. Vala segu lahtikäivasse koogivormi mille põhi on kaetud küpsetuspaberiga. Vahusta vahukoor ja lisa kohupiimakreem ning suhkur. Pane želatiin vähese külma vee sisse paisuma umbes 5 minutiks. Sulata želatiin paaris supilusikas vees ning vala veidi jahtunud želatiin peenikese joana täidise hulka. ega hoolikalt ning kalla segu vaheldumise pohladega põhjale. Hoia torti külmkapis umbes 3-4 tundi. Eemalda koogivorm enne serveerimist ning kaunista. Selline tort siis mu armsalr mehele tema sünnipäeva puhul :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar