esmaspäev, 27. september 2010

Sidrunikreem

Kalorivane magustoit nendele, kes muretsevad liigsete kilode pärast. Retsept pärineb Lõuna-Aafrikast.

4 dl vett
1,5 dl suhkurt
2 spl maisitärklist
1 tl võid
0,5 siruni koort ja mahla
1 muna


Kanistamiseks:
siruniviil
vahukoor





Kuumuta vesi, või ja suhkur keemiseni. Sega hulka väikses hulgas külmas vees lahustatud maisitärklis ning kuumuta paksenemiseni. Lisa sidrunimahl ja riivitud koor. Vahusta muna õhuliseks ning lisa ülejäänud ainete hulka. Lase hetke vaikselt keeda. Vala kreem klaasidesse ning lase jahtuda. Kui kreem on piisavalt jahtunud tõsta see külmkappi. Serveeri külmalt koos vahukoore ja sidruniviiluga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar