Taigen:
2 muna
0,75 dl suhkurt
0,5 dl jahu
0,25 dl tumedat kakaod
0,5 tl küpsetuspulbrit
Täidis:
180 g apelsiinimaitselist toorjuustu
Kate:
Tumedat või valget šokolaadi 200 g
Nonparelle
Marianne crush
Lisaks puust grillvardaid
Vahusta suhkur ja muna. Sega omavahel kuivained ja sõelu need munasegu hulka pidevalt segades. Kalla taigen kõpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile 20x30cm ja küpseta 225 °C ahjus umbes 5 minutit. Võta kook ahjust ja lase jahtuda. Tee kook väikesteks tüppideks ning lisa apelsiinimaitseline toorjuust, sega segu ühtlaseks ning pöörita segust väikesed pallikesed. Pane pallid vähemalt tunniks külmkappi.
Lõika grillivardad pooleks, sulata šokolaad mikros. Kasta tikk esmalt shokolaadi ja torkka seejärel palli sisse. Pöörita palli šokolaadi sees ja raputa peale nonparelle või marianne cruchi. Pane valmis pulgakommid vähemalt 2 tunniks külmkappi. Serveeri samal või järgmisel päeval.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar