neljapäev, 6. juuni 2013

Cake pops

Umbes 24 pulgakommi

Taigen:
2 muna
0,75 dl suhkurt
0,5 dl jahu
0,25 dl tumedat kakaod
0,5 tl küpsetuspulbrit

Täidis:
180 g apelsiinimaitselist toorjuustu

Kate:
Tumedat või valget šokolaadi 200 g
Nonparelle
Marianne crush

Lisaks puust grillvardaid



Vahusta suhkur ja muna. Sega omavahel kuivained ja sõelu need munasegu hulka pidevalt segades. Kalla taigen kõpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile 20x30cm ja küpseta 225 °C ahjus umbes 5 minutit. Võta kook ahjust ja lase jahtuda. Tee kook väikesteks tüppideks ning lisa apelsiinimaitseline toorjuust, sega segu ühtlaseks ning pöörita segust väikesed pallikesed. Pane pallid vähemalt tunniks külmkappi.

Lõika grillivardad pooleks, sulata šokolaad mikros. Kasta tikk esmalt shokolaadi ja torkka seejärel palli sisse. Pöörita palli šokolaadi sees ja raputa peale nonparelle või marianne cruchi. Pane valmis pulgakommid vähemalt 2 tunniks külmkappi. Serveeri samal või järgmisel päeval.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar