neljapäev, 19. september 2013

Passionbrûlée

4 annust

5 passion fruiti
3 dl vahukoort
1 dl piima
2 tl vaniljesuhkurt
5 munakollast
0,75 dl suhkurt


Pinnale
1-2 passion fruiti
fariinisuhkurt




Lõikka passion fruitit pooleks ja kaabi sisu kaussi. Pressi sisu läbi sõela ja kasuta vaid mahla. Mõõda piim ja koor potti, lisa ka vaniljesuhkur ja kuumuta kuni keemiseni. Vahusta kergelt omavahel munakollased ja suhkur ning kalla hulkka kuum kooresegu, sega, kergelt ja lisa passion fruiti mahl. Kalla segu 4 kuumusekindlasse kaussi ja küpseta ahju alumisel tasemel 125°C juures umbes tund aega. Võta ahjust ja lase jahtuda. Tõsta kausid külmikusse vähemalt kaheks tunniks.
Enne serveerimist pane magustoidu pinnale lusikaga passion fruiti  koos seemnetega ja raputa peale veel veidi fariinisuhkurt. Kuumuta suhkurt spetsiaalse põletiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar