esmaspäev, 14. veebruar 2011

Mango-toorjuustutort

Põhi:
165 g Digestive küpsiseid
60 g võid

Täide:
200 g toorjuustu
1,5 dl suhkurt
3 tl vaniljesuhkurt
2,5 spl sidrunimahla
2 dl vahukoort
4 tl želatiini
2 spl keevat vett

Glasuur:
2 dl mangopüreed (PILTTI)
2 tl  želatiini
2 spl keevat vett

Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Suru segu lahtikäiva koogivormi põhjale. Sega toorjuust, suhkur, vaniljesuhkur, sidrunimahl omal vahel. Vahusta koor erladi kausis ning kalla toorjuustu segu hulka. Pane želatiin vähese vee hulka paisuma 5 minutiks. Sulata želatiin 2 spl keeva veega. Kalla želatiin peene joana koguaeg segades toorjuustu segule. Kalla segu koogivormi ning pane ööks külmkappi.

Glasuuri jaoks pane želatiin taas vähesesse külma vette paisuma ning sulata väheses kuumas vees. Kalla elatiin mangopüree hulka. Kalla valmis segu koogile ning hoia vähemalt 30 minutit külmkapis.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar