Taigen:
100 g võid
2 dl jahu
1 spl kartulijahu
2 spl suhkurt
2 munakollast
Täidis:
vaarikatoormoos
Peale:
2 munavalget
4 spl tuhksuhkurt
Vahusta või ja suhkur, lisa munad. Sega omavahel kausis jahu ja kartulijahu ning lisa seejärel võivahule. Suru valmis taigen lahtikäiva koogivormi seintele ja põhjale ning küpseta põhja 200°C ahjus 15 minutit. Tõsta põhjale vaarikatoormoos. Vahusta munavalge kõvaks vahuks ning lisa vähehaaval tuhksuhkurt. Kanna munavalge segu koogi pinnale ja küpseta 175°C ahjus veel 10 minutit.
See koogike sai siis üle pika aja jälle küpsetatud ja seekord oma pisipoja Roberti 7 kuuseks saamise puhul.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar