esmaspäev, 21. juuni 2010

Ahjupannkook rabarberiga


180 g rabarberit
4 dl nisujahu
8 dl piima
2 muna
1 1/2 dl suhkurt
1 tl soola
1 tl küpsetuspulbrit
1 tl vaniljesuhkurt
80 g rapsiõli

Kaunistuseks:
tuhksuhkrut


Suvi on käes ja värske rabarber on hetkel üks parimaid küpsetus vahendeid, niisiis otsustasin veidi testida kuidas rabarber siia retsepti sobib. Peab mainima, et suurepäraselt. Ei jäänud mingit liiga hapukat maitset ja samas on pannkook mõnusa suvise maitsega.
Sega omavahel kuivained. Lisa piim, munad ja õli. Vala taigen küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Lõika taina sisse rabarberitükke. Küpseta 200°C ahjus 30 minutit. Raputa kook üle tuhksuhkruga ja serveeri.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar