reede, 23. juuli 2010

Pikantne rabarberipirukas

Põhi:

2,5 dl jahu
o,5 tl küpsetuspulbrit
2 spl fariinisuhkurt
100 g sulatatud võid

Täidis:

300 g rabarbereid
1 dl fariinisuhkurt
1 tl kaneeli
2 tl kardemoni
1,5 spl nisujahu
2 munakollast
2,5 dl vahukoort

Sega põhja jaoks kuivained ning lisa sulatatud või ja sega. Vajuta tainas koogivormi äärtele ja seintele. Pane 30 minutiks külmkappi. Küpseta põhja 200°C ahjus 10 minutit. Koori ja tükelda rabarberid. Sega rabarber maitseainetega ja vala vormi. Vahusta munakollased ja sega koorega ning vala vormi. Küpseta veel 30 minutit. Lase jahtuda siis pirukas taheneb veidi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar